Hoe zou het zijn als je kind zich veilig en geborgen kan voelen ook als jij er niet bent?


Weer op zoek naar een nieuw gastoudergezin per september 2018!

Op deze link lees je alvast meer informatie over wat ik zoek.

Als gastouder houd ik van een persoonlijke opvang waarbij ik kinderen de aandacht kan geven die zij nodig hebben. Kinderen vinden het heerlijk om thuis te spelen en even niet onderweg te zijn. Samen kletsen, knutselen, spelletjes spelen, dansen, zingen, lachen, gek doen, lekker vies worden, knuffelen, toneelspelen of de natuur ingaan. Naast thuis zijn vind ik het ook fijn om leuke activiteiten te ondernemen zoals naar het bos, strand, de bibliotheek, naar kindermusea, (indoor)speeltuinen, dans-en muziekworkshops en dit alles natuurlijk in overleg met de kinderen.

Als gastouder werk ik in het huis van het gezin. Het gastouderbureau waaraan ik in het verleden ben gekoppeld heet Mare.

In balans

Ik heb oog voor balans in sociale tijd, rust-en speeltijd. Ik werk niet met standaard speelthema’s zoals de kinderopvang maar kijk naar wat persoonlijk bij het kind past. Zo houdt mijn huidige oudste gastkind van de natuur en doen we nu allerlei leuke activiteiten zoals bladerensoep koken, hutten bouwen en zaadjes planten.

Reactie ouders:

Kyrsten is een hele lieve en zorgzame gastouder. Onze kinderen zijn altijd blij en verheugd als ze er weer is. Ze observeert en speelt in op hun behoeftes en belevingswereld. Ze is creatief en bedenkt hele leuke activiteiten. We zijn blij dat Kyrsten zo goed voor ze zorgt en hen dat thuisgevoel geeft wat ze nodig hebben!

Neem gerust contact met me op als u meer wilt weten over mij als gastouder.

 

Kyrsten

06 108 96 336 Kyrsten
Heb je tijdens het rondkijken een vraag?
Ik help je graag!