Workshop Droom & Relax ouder & kind:

 

Herken jij je kind in één of meer van onderstaande punten?

 

  • Je kind heeft minder zelfvertrouwen door onzekerheden en angsten.
  • Je kind heeft last van een vol hoofd met (pieker)gedachten, zorgen en/of emoties.
  • Je kind vindt het nog moeilijk kalm te blijven in stressvolle situaties.
  • Je kind heeft moeite met de aandacht bij zichzelf te houden en zich te concentreren.
  • Je kind heeft soms moeite met ontspannen en/of slapen.
  • Je kind is eerder bij mij geweest en vindt het leuk om weer eens mindful te komen dromen en relaxen. Nu met papa of mama erbij!

 

Dan is mijn Droom & Relax workshop zéker iets voor jouw kind!


Ik help kinderen met volle hoofden omgaan met spanning in
hoofd en lijf waardoor zij zich weer gelukkiger voelen.

Door middel van mindfulness, kindercoaching en droomverhalen groeit je kind in:

Beter begrijpen en benoemen van EMOTIES |Beter SLAPEN|
Meer ZELFVERTROUWEN |Beter leren omgaan met SPANNING
& PRIKKELS |Beter CONCENTREREN |Innerlijke RUST |Meer PLEZIER en COMPASSIE voor zichzelf en de ander

 

“In a family, if there is one person who practices mindfulness, the entire family will be more mindful.”
Thich Nhat Hanh

 

Over de workshop:

 • 14.30 tot 16.15 uur.
 • Vanaf 6 t/m 12 jaar.
 • Er wordt aandacht besteed aan ademhalingsoefeningen (mindfulness), creativiteit en ontspanning op een speelse, leerzame manier.
 • We eindigen met een ontspannend droommeditatieverhaal.  Kinderen en ouders mogen tijdens het geleide meditatieverhaal heerlijk ontspannen liggen op de droommatjes en wegdromen met speciale relaxmuziek op de achtergrond. De verhalen spreken tot je hart en intuïtie, in plaats van tot de ratio. Elk verhaal eindigt met een speciale uitspraak/positieve affirmatie. Hierdoor blijft er uiteindelijk een krachtig gevoel bij de kinderen achter, dat ook thuis en op school positief doorwerkt. Kinderen voelen hun kracht en het beste uit henzelf komt omhoog.
 • Na elke les ontvang je de mindfulnessoefening per audio via de app om thuis mee aan de slag te gaan. Mindfulness is het trainen van je aandachtsspier dus oefening thuis is nodig om het doel te bereiken wat je kind graag zou willen.

Wat zeggen andere ouders?

‘’Ontzettend bedankt voor de workshop & audio’s, je vertrouwen en het snel kunnen bereiken van de kids in hun taal. Norah (9) en ik zagen het als een interessante ervaring, hoe is het om te ontspannen samen met je kind/moeder.

De grootste winst vond ik in alle hectiek in het momentum zijn- samen met je kind en toch ieder zijn eigen ervaring/gevoel, alles mag er zijn.

Je leert je kind en jezelf beter kennen, het levert inzichten op waarmee je gericht aan de slag kunt gaan. Ook m.b.t. de opvoeding. We vonden het erg leuk en leerzaam!”

‘’Wat was dat een fijne ervaring met de kinderen samen, zeg! Jij was ook zo goed met de kinderen. Je weet wat ze nodig hebben.

Beide kinderen willen graag weer bij je komen, ze vonden je aardig en ze vonden het een fijne ervaring. Tobias (7) zei nog in bed dat hij het prettig vond dat je hem zichzelf liet zijn en niet boos op hem werd.

Dank je wel dat je de tijd nam, dat je de kids echt zag, en voor de kalmte en verbinding die het ons bracht. We praten al in ‘berg’ en “hee dat was een popcorn’ (auto terug naar huis).”

‘’Mijn dochter Linde (11) heeft de Droom & Relaxworkshop als superfijn ervaren! Vooral de veilige sfeer en het verhaal uit Droomavonturen zorgden voor veel ontspanning. De audio-mindfulnessoefeningen kon zij direct toepassen om beter te kunnen slapen en ook om met spannende momenten op o.a. school om te gaan.

Met een boekbespreking met een 9 als eindresultaat! Kyrsten is een super relaxcoach die vanuit haar ❤ lesgeeft waardoor elke les een cadeautje is!”

‘’Mijn zoon Sven (8) is veel minder gefrustreerd en boos en kan nu beter met prikkels omgaan. Ook gaat hij veel relaxter om met het maken van fouten. Dat vind ik zó fijn voor hem!

En als hij niet kan slapen en ik vraag hem te doen wat hij bij jou heeft geleerd, zoals dat je buik een ballon is of de oefening met een bootje op je buik, dan valt hij in no-time in slaap. Ik kan nu ook weer iets voor mezelf doen in de avond!”

 

 

Wil je meedoen met jouw zoon of dochter?

 

Waar: Solide Yoga in Wateringen

Wanneer: Zondag 22 januari of 26 februari of 26 maart 2023

De workshop is éénmalig. Je kunt uiteraard kiezen om je op te geven voor alle workshops

Tijd: 14.30 – 16.15 uur in Yogastudio Solide Wateringen

Prijs: € 35 voor ouder en kind

Wil je met meer kinderen meedoen? Neem dan even contact met mij op. Maak je iemand anders enthousiast voor deze prachtige workshop, dan ontvang je extra 10% korting.

Wil je je aanmelden of heb je vragen?

Vul dan even het contactformulier in!

 

Gratis E-book
Droom & Relax

(mindfulness)

Laat je gegevens achter en ontvang het e-book in je mailbox!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie. (Check ook even je reclame box)

close

Gratis E-book
Droom & Relax

(mindfulness)

Laat je gegevens achter en ontvang het e-book in je mailbox!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie. (Check ook even je reclame box)

  * is verplicht