9 Tips Om Overprikkeling Te Voorkomen & Genezen

Voor wie is deze gratis sparringsessie?

Is je dochter of zoon een gevoelig, wandelend piekerhoofd en loop je als ouder met vragen rond? Wil je gewoon even samen sparren over de vragen die je hebt en de problemen die je ervaart? Wil je je kind graag helpen maar weet je niet meer hoe? Loopt jouw hoofd ook over op dit moment?

In een gratis sparringsessie van een half uur mag je me al je vragen stellen en geef ik je meteen een aantal waardevolle, praktische tips mee. Deze gratis sessie is geheel vrijblijvend en éénmalig. Je zit dus nergens aan vast.

Zullen we samen gaan sparren?

We gaan in de vorm van een gratis sparringsessie samen kijken naar de vragen die je hebt. Ook als je alleen behoefte hebt aan een luisterend oor, ben ik er met volle aandacht voor je.

Wat levert het op?

Sparringsessies zijn bij uitstek geschikt om in een enkel gesprek praktische handvatten en inzichten te krijgen waarmee je direct thuis aan de slag kan. Met resultaat! Jullie krijgen antwoord op al jullie vragen. Hoe mooi is dat?

Investering

Tijd, volledige openheid en aandacht.

Mocht er na de sparringsessie behoefte zijn aan een langdurige samenwerking, dan kan de sparringsessie als vertrekpunt dienen voor het Kant & Klaar Coachtraject of een éénmalige inzichtsessie.

Jij hebt als ouder de sleutel!
Maar als de deur niet opent, moet je een andere sleutel of slot kiezen. Wat brengt het jou en je kind als de nu gesloten deur weer opengaat?

Blijf niet onnodig rondlopen met zorgen. Dit kost veel tijd en energie die je juist zo nodig hebt voor jezelf en je gezin. Als het zo makkelijk alleen op te lossen was, had je het toch allang gedaan? De oplossing is dichterbij dan je denkt.

Ik kijk met alle liefde met jou mee. Vul je het contactformulier in?

Dan maak ik graag een afspraak met je!