blog Met volle angst vooruit! kyrsten kindercoaching

Neem de eerste stap

Laatst sprak ik tijdens een gratis kennismaking een liefdevolle, bezorgde moeder van een dochter van 10. Ze gaf aan dat ze het spannend vond om hulp in te schakelen terwijl ze diep van binnen ook wist dat het nodig was. Want ze had tenslotte al veel zelf geprobeerd: ademhalingsoefeningen, meditatie apps, veel praten met haar dochter… Alleen drong ze niet tot haar door. Ze werkte juist niet mee en dat gaf haar een machteloos gevoel.

Ze heeft er de afgelopen tijd hard aan gewerkt om haar dochter dat zelfvertrouwen te geven dat ze nu mist, dat gevoel van anders zijn weg te nemen, tips gegeven hoe je omgaat met onaardige kinderen op school en hoe beter te slapen. Dat laatste lost ze nu tijdelijk op door haar in bed te nemen.

‘Niet de ideale oplossing voor een kind van 9 maar het is even wat helpt voor nu. Ze hangt ook veel aan me. Enerzijds vind ik dat niet erg, anderzijds wil ik dat ze juist haar eigen weg gaat zoals ik zie bij haar vriendinnetjes. Dat ze vertrouwt op haar eigen kunnen, ook als ik er niet direct ben. De rust vindt in zichzelf op spannende momenten. Ook zonder mij. Mijn geduld raakt soms ook gewoon op en het laatste wat ik wil, is me aan mijn eigen kind irriteren. Helaas voel ik dit vaker dan ik zou willen. Ik weet het ook gewoon niet meer. Wat kan ik nog meer doen?’

‘Straks gaat ze naar de middelbare school. Hoe kan ik haar nu al die stevige basis geven? Dat zelfvertrouwen dat ze goed is zoals ze is? Ook al voelt ze zich soms anders? Hoe kan ik haar helpen zichzelf beter te leren kennen zodat ze duidelijk kan aangeven aan de buitenwereld wat ze nodig heeft?’

Ik houd nu al van deze moeder!

Ze stelt de juiste vragen, heeft een groot hart voor haar kind en is op zoek naar verhelderende inzichten. Zij wil 100 % aan de slag om de verandering écht vorm te geven voor haar dochter. En ook leren wat haar kind in háár spiegelt zodat ze samen kunnen groeien. Zij wil zicht krijgen op haar eigen stenen die zijn blijven liggen, zodat haar dochter er niet over struikelt. Wat je zelf (nog) niet kan, kun je ook niet doorgeven en verwachten van je kinderen. Ik help jou als ouder dus ook op weg!

Daarom kiest deze moedige, liefdevolle moeder ook voor mijn Kant & Klaar coachtraject waarin we het maximale resultaat kunnen behalen voor haar dochter.

Herken jij dit verhaal? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking. Het gesprek is vrijblijvend dus je zit nergens aan vast. Behalve aan een half uur waardevolle tijd vol praktische tips om thuis direct mee aan de slag te gaan!

Je hoeft het niet alleen te doen. Alleen kom je ver maar samen gaan we sneller! De oplossing is zoveel dichterbij dan je op dit moment denkt.

Ik kijk ernaar uit om je te spreken dus vul het contactformulier hiernaast in als je vandaag nog een stap in de goede richting wilt maken voor je kind.

Met volle angst vooruit! blog kyrsten kindercoaching
Kyrsten Kindercoaching contact Werkwijze

Contact  ebook kindercoaching

  Gratis E-book
  Droom & Relax

  (mindfulness)

  Laat je gegevens achter en ontvang het e-book in je mailbox!

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie. (Check ook even je reclame box)