Tips voor thuis/school

Gratis mindfulnessoefeningen Droom & Relaxtraining

Wij als volwassenen weten vaak wel wat mindfulness is: Leven met aandacht in het hier en het nu.

Maar wat wordt verstaan onder mindfulness voor kinderen? Dat is eigenlijk vooral opmerkzaam zijn op alles wat nú plaats vindt. Dat doe je vanuit een houding die open, warm en vriendelijk is. Je bent hierbij steeds nieuwsgierig naar wat er aan het gebeuren is, waardoor je op het juiste moment kunt inspringen met jouw talenten en vaardigheden.

School, huiswerk, spelen met vriendjes, verjaardagsfeestjes, sport, muziekles. Kinderen hebben het razend druk. Net als volwassenen. Vaak is er maar weinig tijd om te relaxen tussen alle dagelijkse verplichtingen door. Kinderen kunnen daardoor last hebben van hun emoties, hun concentratie, slecht slapen, een vol hoofd, weinig zelfvertrouwen, spanning en stress. Daarom heb ik de Droom & Relaxlessen ontwikkeld om ze daarbij te helpen.

Ik heb drie oefeningen uitgezocht die kinderen kunnen helpen om te ontspannen, zich bij moeilijkheden dicht bij zichzelf te blijven en gevoelens te leren benoemen.

Als cadeautje van mij voor jouw kind! Succes met oefenen!

Wil je meer weten over Mindfulness voor je kind in het dagelijkse leven?

Of heb je de oefeningen toegepast, of het spel aangeschaft? Ik ben benieuwd naar jouw beleving en ervaring. Laat gerust een berichtje achter in het contactformulier.

Wil je je kind opgeven voor een Droom & Relaxtraining of Droom & Relax ouder en kind workshop in Yogastudio Solide Wateringen?

Klik dan hier voor meer informatie.

ebook kindercoaching

Gratis E-book
Droom & Relax

(mindfulness)

Laat je gegevens achter en ontvang het e-book in je mailbox!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie. (Check ook even je reclame box)