Hoe zou het zijn als jij weer vaker de liefde voelt stromen binnen je gezin?

Wanneer jij als ouder er even niet meer uitkomt, kijk ik als coach éénmalig met je mee naar wat er speelt. Na deze sessie kun je thuis zelfstandig met resultaat aan de slag. Deze inzichtsessie maakt zichtbaar waar jij als ouder onbewust telkens tegenaan loopt zodat je naar een oplossing toe kan werken.

Opvoeden van kinderen is naast een liefdevolle taak ook uitdagend en ingewikkeld. Voor jou als ouder kan het soms lastig zijn om je kind de helpende hand te bieden die het nodig heeft. Want hoe weet je nu of je het goed doet? Je weet dat er iets te leren valt, al zou je niet precies weten wat!
Dagelijks word je als ouder geconfronteerd met vraagstukken waar je naar beste kunnen mee omgaat. Maar hoe goed jij je eigen kind ook kent, je weet het soms zelf ook even niet meer. Jullie hebben alles geprobeerd maar niks werkt écht op langere termijn.

Goed in je vel

Het kan dan fijn zijn als een coach liefdevol over je schouder meekijkt. Ik help je zicht te krijgen op de uitdagingen en verandering aan te brengen in ontstane patronen. Als ouder wil je graag kunnen genieten, van je kind(eren), het ouder- zijn. Dat lukt vooral als je ziet dat het goed gaat met je kind, dat het lekker in zijn vel zit. Daarin ben jij als ouder de spiegel van je kind.

Ik coach liefdevol confronterend dus zelfreflectie is van groot belang tijdens mijn coaching. Opvoeden is voordoen, zeg maar: ‘voorleven‘.

De coaching

Als het je door bepaalde omstandigheden niet lukt je kind te bieden wat het nodig heeft, is ouderbegeleiding nodig. In onze gesprekken bespreken we je hulpvraag en hoe jij je gewenste situatie kunt bereiken. Wie of wat heb je daarbij nodig? Samen gaan we op een actieve manier aan de slag om dit doel te bereiken. Soms met een lach en soms met een traan.

Hierin maak ik ook gebruik van mindfulnesstechnieken. Mindfulness is geen wondermiddel waarmee je ochtendritueel bijvoorbeeld ineens helemaal zen wordt, maar het kan je wel helpen om je minder mee te laten slepen door de alledaagse hectiek. Te leren surfen op de onrustige golven van het leven en daarbij ook te blijven genieten.

Ook werk ik met eenvoudige (familie)opstellingen, ook wel systemisch werk genoemd. Dit is een helder middel om onbewuste, belemmerende en vaak onzichtbare patronen aan het licht te brengen en ook daadwerkelijk ruimte voor verandering te creëren.
Na afloop heb je meer inzicht in je eigen behoeften als ouder in relatie tot je kind en tot je omgeving. Kernwoorden hierbij zijn vertrouwen en leren kijken door de ogen van je kind. Soms is het nodig om je zelf weer even kind te voelen zodat je je ook beter kunt verplaatsen in je eigen kind. Het effect is altijd diepgaand en werkt lang door!

Uiteraard horen ook praktische opvoedtips en adviezen thuis in mijn begeleiding.

Om hulp vragen betekent niet dat je hebt gefaald, het betekent dat je het niet meer alleen hoeft te doen.

Ben je open-minded en durf je het aan om ook eens naar je eigen binnenwereld te kijken en wil je je rol als ouder in relatie tot je kind samen met mij onderzoeken?

Wil je helemaal op maat en intensief éénmalig begeleid worden in jouw ontwikkeling als ouder?

In de inzichtsessie geef ik je met liefde terug wat jouw kind je wil vertellen. Zo zit je zelf weer aan het stuur. En het mooie van kinderen is…als jij verandert, veranderen zij met jou mee.

Verbinding maken is één van de fijnste dingen die er is. Online en offline. Wil je met mij samenwerken voor jouw kind? Wil jij jouw kind de mooiste versie van jezelf geven?

Laat dan je gegevens achter in het contactformulier en ik neem contact met je op!

 

Investering inzichtsessie
€ 179     120 min

Na 4 weken evt. telefonische nazorg

 

Contactformulier

* is verplicht