Mindful oudercoaching

Waaruit kan ik kiezen?

Weet je het even niet meer met je kind?

Wanneer jij er als ouder niet meer uitkomt, kijk ik met liefde met je mee naar wat er speelt. Samen met mij wordt zichtbaar waar jij als ouder onbewust telkens tegenaan loopt, zodat je naar een oplossing toe kan werken.

Opvoeden van kinderen is naast een liefdevolle taak ook uitdagend en soms behoorlijk lastig. Het ouderschap zit vol met tegenstrijdige gevoelens. Het kan het lastig zijn om je kind de helpende hand te bieden die het nodig heeft. Want hoe weet je nu of je het ‘goed’ doet?

Lieve mama of papa, weet dat je niet de enige bent, die zich machteloos, gefrustreerd, geïrriteerd, falend of schuldig voelt.
Dagelijks word je als ouder geconfronteerd met vraagstukken waar je naar beste kunnen mee omgaat. Maar hoe goed jij je eigen kind ook kent, je weet het gewoon soms zelf ook even écht niet meer.

Je hebt van alles geprobeerd maar niks werkt écht op de langere termijn. Veel praten werkt niet en je kind met rust laten, ook niet. Misschien ben je wel naar meerdere trainingen, de schoolmaatschappelijk werker, een speltherapeut, een psycholoog, de praktijkondersteuner, andere (kinder)coaches of bijvoorbeeld de fysio of osteopaat geweest.

Je wilt je kind het allerbeste geven maar soms lukt dat gewoon niet. Omdat je te moe of gestrest bent of te weinig geduld hebt, of omdat je niet weet welke hulp op langere termijn het beste werkt voor jouw kind. Het zoeken naar de juiste hulp is al een hele taak op zich.

Goed in je vel

Als het je niet lukt je kind te bieden wat het nodig heeft, je kind telkens tegen dezelfde dingen blijft aanlopen ondanks eerdere hulp, is oudercoaching nodig. In mijn sessies bespreken we hoe jij je gewenste situatie kunt bereiken. Wie of wat heb je daarbij nodig? Van welk probleem kunnen we nu een uitdaging maken? Samen gaan we op een persoonlijke, effectieve manier aan de slag om dit doel te bereiken. Soms met een lach en soms met een traan.

Na afloop heb je meer inzicht in je eigen behoeften als ouder in relatie tot je kind en tot je omgeving. Hierdoor verbetert de relatie. Kernwoorden hierbij zijn vertrouwen en leren kijken door de ogen van je kind. Soms is het nodig om je zelf weer even kind te voelen zodat je je ook beter kunt verplaatsen in je eigen kind. Het effect is altijd diepgaand en werkt je leven lang door.

Kinderen kunnen jou geweldig nadoen

Het kan dan fijn zijn als een coach over je schouder meekijkt. Ik help je zicht te krijgen op de uitdagingen en verandering aan te brengen in ontstane patronen. Als ouder wil je graag kunnen genieten, van je kind(eren), het ouder- zijn. Dat lukt vooral als je ziet dat het goed gaat met je kind, dat het lekker in zijn vel zit. Daarin ben jij als ouder de spiegel van je kind. Nu je kind minder lekker in zijn of haar vel zit, triggert dat ook delen in jou die je liefdevol in de spiegel mag gaan aankijken. Je kind leert ten slotte van jou het meest. Jij bent de expert van je eigen kind. Maar voel je dat ook op dit moment?

Ik coach liefdevol confronterend dus zelfreflectie is van groot belang tijdens mijn coaching. Opvoeden is voordoen, zeg maar: ‘voorleven‘.

Wat zeggen andere ouders?

Kyrsten heeft niet alleen oog voor het kind maar kijkt ook heel goed naar de ouders en de dynamiek in het gezin. Ze heeft ook mij enorm geholpen door mij te coachen in hoe ik mijn kind kan helpen zonder over mijn eigen grenzen te gaan. Een superlief en warm mens, en een geweldige ouder & kindercoach! Ik raad haar van harte aan!!!!

Chantal, moeder van Danie (12)

Als ik met Kyrsten in 1 ruimte ben, komt er een deken van rust over me heen. Als hoog-gevoelige moeder met een hoog-gevoelige zoon ben ik vaak zat zoekende naar bewust opvoeden. Wat spiegelt mijn zoon in mij en wat zegt mijn hart? Kyrsten stelt open vragen die me terug naar mijn hart brengen, dicht bij mezelf brengen. Ze laat me zien dat hoog-gevoeligheid hiermee een enorme kracht is. Ze ondersteunt mij én daarbij (in)direct mijn zoon.

Krissy, moeder van Hugo (9)

We hebben contact gezocht met Kyrsten omdat onze dochter veel negatieve aandacht vroeg (jammeren, zeuren, huilen) en we mede daardoor ontzettend slecht sliepen. Kyrsten ging met ons aan de slag en liet ons inzien dat we de neiging hebben om altijd alles te willen oplossen en gefrustreerd raken als dat niet lukt. Het lukt ons nu om, wanneer onze dochter emoties heeft die ze zelf wellicht nog niet eens begrijpt, gewoon in stilte er voor haar te zijn. Ook hebben we gefocust op ontspanning voor onszelf waardoor we meer draagkracht hebben. Dat heeft ook een positief effect op onze dochter.

De verandering heeft vooral bij ons plaatsgevonden (er zijn nog steeds moeilijke dagen en nachten bij) maar de wijze waarop we hiermee om kunnen gaan, is zeker verbeterd. Daarnaast vonden we het fijn om dit samen te doen. Zoveel dingen kun je niet doen als jonge ouders, dus het was een fijne manier om samen ergens aan te werken.

Nicole en Maarten, ouders van Ava (4)

Onze dochter had moeite met de overgang van de kleuters naar groep 3 en dat maakte haar onzeker. Door onze eenmalige Ouderkrachtsessie met Kyrsten hebben wij als ouders inzichten en handvatten gekregen om ervoor te zorgen dat zij in haar kracht kan staan. Het geeft rust en bevestiging dat wij al goede stappen hadden gezet, maar hadden Kyrsten toch echt even nodig om dat in te zien en vanuit haar expertise mee te denken. Kyrsten is open, professioneel en weet de juiste snaren te raken, daarom zouden wij haar zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een ouder & kindercoach.

Rosanne, moeder van Sanne (6)

Wij hebben onlangs een Ouderkracht sessie gehad voor ons zoontje. In het korte telefonische kennismaking kwam Kyrsten al met hele goede tips, waardoor we bij de sessie al heel veel konden vertellen over wat er nu goed gaat sinds het toepassen van haar tips.

In de sessie weet Kyrsten de juiste plekken te raken en zet ze je met beide benen weer op de grond, waardoor je een stuk bewuster bent van jezelf en je eigen gevoelens en gedrag. Kyrsten is iemand met een warme persoonlijkheid, en is ook duidelijk en zegt waar het op staat. Daarnaast ook heel eerlijk! Ze had makkelijk meer sessies kunnen inplannen, maar gaf aan dat haar dit niet nodig lijkt en liet de keuze aan ons. Over een aantal maanden gaan we weer bij haar langs!

Rajshiri, moeder van Amrish (5)

IK HELP JOU WEER DE OUDER TE ZIJN DIE JE ZO GRAAG WILT ZIJN

Coaching trajecten

Hoe kan ik je helpen?

Ouderkracht sessie

Deze sessie helpt direct om onbewuste dynamieken bewust te maken binnen in jezelf of in je gezin. Ik help je inzicht te krijgen op je uitdagingen en een start in verandering aan te brengen in hardnekkige, ontstane patronen. Waardevolle inzichten, praktische tips om thuis meteen mee aan de slag te gaan en stof tot ‘minder nadenken en meer voelen’, levert deze sessie op. Je voelt weer vertrouwen, hoop, (veer)kracht en rust omdat je op het juiste pad bent beland voor jezelf en je kind. Hierna bepaal je zelf of je door wilt gaan.

Nu tijdelijk t/m 30 juni 2024 met 50% korting!
1 x 1,5 uur i.p.v. € 175  maar €87,50

Mindful oudercoach traject (kort)

In dit kortere coachtraject zit inbegrepen:

 • 3 x 1,5 uur
 • Intake met gratis telefonische kennismaking
 • In of outdoor sessies
 • Oudersupport per app/telefoon/mail
 • Praktische tips & adviezen
 • Mindfulness audios’s, oefeningen voor thuis
 • Uitlenen van literatuur

€ 650

Je bent één stap verwijderd van een lichter leven.

Mindful oudercoach traject (lang)

In dit uitgebreide coachtraject zit inbegrepen:

 • 7 x 1,5 uur
 • Gratis telefonische kennismaking
 • In of outdoor sessies
 • Oudersupport per app/telefoon/mail (ook in het weekend)
 • Praktische tips & adviezen
 • Mindfulness audios’s, oefeningen voor thuis
 • Uitlenen van literatuur

€ 1250

Betaling in twee termijnen van € 630 (administratiekosten) is mogelijk.

ebook kindercoaching

Gratis E-book
Droom & Relax

(mindfulness)

Laat je gegevens achter en ontvang het e-book in je mailbox!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie. (Check ook even je reclame box)