Hoe zou het zijn als iedereen in het gezin weer lekker in zijn vel zit?


Ik ben gespecialiseerd in het coachen van hooggevoelige kinderen, jongeren en ouders. De kinderen en ouders die op mijn pad komen, hebben vaak last van hun drukke of dromerige (pieker)hoofden. Hierdoor ervaren zij slaap- en concentratieproblemen, spanningsklachten, (te) emotionele buien en faalangst. In de coaching werken we aan zelfvertrouwen, ontspanning en rust. Mijn doel is om kinderen en ouders weer gelukkiger te maken en bewust te laten worden van hun prachtige hooggevoelige kwaliteiten.

Heb jij een fantastisch, lief én hooggevoelig kind dat:

  • Last heeft van zijn of haar volle hoofd vol (pieker)gedachten?
  • Uit balans is door dagelijkse prikkels waardoor slaap- en concentratieproblemen, spanning en overprikkeling ontstaan?
  • Moeite heeft met in- en doorslapen waardoor jij als ouder last hebt van vermoeidheid, te weinig me-time en frustraties?
  • Last heeft van te boze, te verdrietige en te angstige buien?
  • Niet durft te vragen om hulp, alles meteen goed wil doen zonder het maken van fouten en daardoor er niet uitkomt wat erin zit?
  • Weinig zelfvertrouwen heeft en moeite heeft met opkomen voor zichzelf?

En ben jij als ouder:

  • Liefdevol en ondernemend met een groot hart voor je (kind)eren?
  • Toe aan meer tijd voor jezelf en ben je in een vicieuze cirkel beland met je kind?
  • Op zoek naar verhelderende inzichten en handvatten en wil je daarnaast ook 100 % aan de slag om de verandering écht vorm te geven in jullie gezin?

Kijk je uit naar deze positieve veranderingen in jouw gezin?

Ik kan weer zorgeloos genieten van mijn ontspannen kind dat lekker in zijn vel zit.
Mijn kind kan zichzelf kalmeren tijdens spannende, stressvolle situaties thuis (bijv. slaapproblemen) en op school én kan zich beter concentreren.
Als gezin hebben we weer energie, zijn we uitgerust en kunnen we weer leuke dingen doen. Als gezin voelen we weer verbinding, vertrouwen, openheid en meer vreugde en plezier met elkaar. We communiceren vanuit het hart met oog voor ieders behoeften.
Ik maak mij minder zorgen om de prestaties van mijn kind omdat ik weet dat mijn kind het aangeeft als hij hulp nodig heeft. Mijn kind laat weer zien wat erin zit!
Mijn kind heeft een gezonde dosis zelfvertrouwen en kan voor zichzelf opkomen.

Dan is een coachtraject bij mij echt iets voor jullie als gezin!

Mijn coaching is altijd maatwerk. Op een manier die helemaal past bij jullie en jullie kind. De sessies gaan over een tijdsperiode waarbinnen er alle aandacht is voor wat er nodig is. Soms betekent dit dat er maar een paar sessies nodig zijn om weer zelfstandig verder te kunnen. Soms zijn er meer nodig om het doel te bereiken. Om een indicatie te geven: tussen de € 425 en € 950 (afhankelijk van het aantal sessies). Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Investering voor jouw gezin
€ 77,50   60 min

€ 115      90 min

Bij de tarieven zit alles inbegrepen:

– Intakegesprek
– Coachingsessies
– Evaluatiemomenten
– Veel praktische tips & adviezen voor jou als ouder
– Tussentijds mail- en telefooncontact

– Uitlenen van literatuur
– Opdrachten voor thuis
– Schoolbezoeken (indien nodig)
– Nazorg van een half jaar (indien nodig).

Als ouder ben jij de enige expert over je kind. Maar ook jij kan vastlopen in het even niet meer weten. Je hoeft het ook niet altijd alleen te doen. Het is heel fijn als er iemand is bij wie je terecht kunt, die er voor je is, die je ondersteunt en die je nieuwe inzichten geeft waardoor je weer vooruit komt in de opvoeding van je kind. 

Ik begeleid je naar de juiste weg en weet zeker dat je op korte termijn vol vertrouwen zelfstandig verder kunt.

Wil je weten of coaching iets voor jou en/of je kind is? Of wil je meteen een gratis kennismaking inplannen? Vul dan het contactformulier in hierboven of bel 06 108 96 336. 

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

Kyrsten

Heb je tijdens het rondkijken een vraag?
Ik help je graag!

06 108 96 336

Contact

* is verplicht