Praktisch

Mijn tarieven zijn te vinden onderaan de pagina’s van mijn aanbod. Wilt u meer informatie over mijn tarieven, neem dan gerust contact met mij op.

Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Annuleringen op kortere termijn worden in rekening gebracht. Op alle contacturen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig en er is momenteel geen wachtlijst waardoor uw kind snel geholpen kan worden en op korte termijn resultaten boekt. Kindercoaching wordt meestal nog niet door de verzekeraars vergoed. U kunt het beste persoonlijk contact opnemen met uw zorgverzekeraar en omschrijven waarvoor de coaching noodzakelijk is en wat de voordelen ervan zullen zijn. Coachingskosten kunnen als ziektekosten opgevoerd worden bij de jaarlijkse belastingaangifte. Tevens kunnen coachingskosten als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden budget PGB of uit een zorgarrangement dat door de school kan worden betaald. Neem hiervoor contact op met de IB-er (intern begeleider) van de school van uw kind.

Indien de hulpvraag buiten mijn deskundigheid valt, verwijs is door.

Kyrsten Kindercoaching staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65528166. Ook ben ik aangesloten bij beroepsorganisatie voor kindercoaches Adiona.

Praktisch logo

 

De kindercoachopleiding (ATMA instituut) die Kyrsten Kindercoaching heeft gevolgd is aangesloten bij NOBCO en geaccrediteerd door SHO.

 

ebook kindercoaching

Gratis E-book
Droom & Relax

(mindfulness)

Laat je gegevens achter en ontvang het e-book in je mailbox!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie. (Check ook even je reclame box)