FAQ | Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Alle kinderen die ik coach, groeien in zelfvertrouwen. Er is geen enkel kind dat zijn of haar doelen na een coachtraject niet heeft behaald. Dit ligt ook aan in hoeverre je als ouder bereid bent aan je eigen levensdoelen te werken. Opvoeden is voorleven dus welk voorbeeld ziet jouw kind elke dag in jou als ouder? Ik help ouders ook tijdens het mindful coaching voor ouders traject zodat kinderen daarmee leren van de beste (im)perfecte versie van hun ouders.

De persoonlijke tijd en aandacht die ik heb voor een gezin waar dat in een groepstraining niet kan worden aangeboden. Ik werk ook vanuit de driehoek: kind-ouder-school met voornamelijk de focus op het individuele kind en ouder, waarbij de sleutel tot groei van het kind, ligt bij de ouder(s).

Ja, ik ben er voor iedereen die bereid is om te kijken naar wat er onder het probleem van het kind schuilt. Die zicht wil krijgen op zijn of haar eigen stenen die zijn blijven liggen, zodat je kinderen er niet over struikelen. Wat je zelf (nog) niet kan, kun je ook niet doorgeven en verwachten van je kinderen. Ik help jou met alle liefde op weg! Soms komen er tijdens een traject voor je kind nieuwe, eigen thema’s aan het licht die aandacht en liefde verdienen. Na of tijdens een Ouder & Kind coachtraject voor je kind kan je ook voor Mindful Coaching Voor Ouders bij mij terecht.

Als ik merk dat er een andere expertise nodig is dan wat ik kan bieden als ouder & kind coach, verwijs ik door naar een collega uit mijn warme netwerk.

Individuele coaching is momenteel op korte termijn mogelijk.

Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor coaching helaas niet. Binnen de huidige wetgeving kan coaching als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB).

ebook kindercoaching

Gratis E-book
Droom & Relax

(mindfulness)

Laat je gegevens achter en ontvang het e-book in je mailbox!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie. (Check ook even je reclame box)